Vad hände med Arun?

2012-11-13 at 05:31 1 kommentar

Affärsmannen Arun är i Mainas ålder med några få år plus. Jag presenterade honom i min blogg 2010-12-17, och det är intressant att se vad jag skrev för två år sedan och att få följa hans utveckling.

Han brukar titta in på Mukkunni Hill då och då mest för att få tillfälle att prata av sig om dittan dattan här i livet. Lätt flyger ett par timmar iväg, och jag förstår inte att han är så lugn och inte alls stressad. Hans telefon ringer då och då. Han tittar på numret och bryr sig inte. Eller han svarar och pratar kort under 10-15 sekunder, och han är lika lugn igen och kopplar bort affärsvärlden. Man måste nog ha en säregen, och kanske ärvd egenskap, för att ta det hela med sådant lugn.

Då för två år sedan skrev jag om, att han startat en restaurang i Kuwait. Det gick bra och han fortsatte investera. Nu håller han som entreprenör på med byggnationen av ett villaområde med 20 bostadshus. Det är ett av hans projekt därborta, och han åker över dit och tittar till sin verksamhet så gott som varje månad. Arun tycker det är bättre business i Kuwait än i Kerala, mest på grund av skatterna, men det finns många andra skäl.

Sedan hoppade jag till, då han berättade att han investerat i fem Formel 2-bilar i Chennai med fem internationella förare anställda. Hans bilar har redan vunnit några Formel2-lopp. Han lät riktigt stolt, då han visade några bilder från senaste loppet för en vecka sedan, då en av hans bilar vann.

Sedan skaffar han sig mera granit och landområden i grannstaten Tamil Nadu. Billigt tycker han och går vidare.

Lugn trygg kille. Numera kan han skaffa det han vill.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Routern fixad Massören Raju – Congrat Tim

1 kommentar Add your own

  • 1. Middag på Seaface i Kovalam | Skarner  |  2013-12-27 kl. 11:16

    […] en affärsfamilj, och både hon och Arun har sin egen verksamhet i affärslivet. Medan Arun (se blogg 2012-11-13) har sin basverksamhet i Kerala, har Anju sin verksamhet mestadels förlagd till Tyskland, där […]

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


november 2012
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

%d bloggare gillar detta: