Geethas närmaste resor

2013-12-02 at 04:25 Lämna en kommentar

Idag har Geetha sin sista arbetsdag i Myanmar för den här gången.

Hon har med den nya huvudstaden Nay Pyi Taw som bas under 2½ månad jobbat som Communication Specialist i Världsbanksprojektet National Community Driven Development (NCDD) Project. Det är ett spännande projekt i ett spännande land, eftersom det hittills är det största internationella biståndsprojektet till det relativt nyöppnade landet.

I morgon tisdag tar sig Geetha till den gamla huvudstaden Yangon, där hon spenderar en natt innan hon nästa kväll tar ett flyg till Bangkok. Därifrån bär det iväg genom nattens mörker till Arlanda, dit hon anländer ganska tidigt under morgonen. Hon tar sig emellertid inte tid att besöka vare sig Stockholm eller Siljansnäs.

Istället tar hon ett annat flyg direkt till Helsingfors, där hon kommer att besöka sin bror Sanal. Han har den staden som bas under den tid då han inte kan återvända till Indien, eftersom han där riskerar att bli arresterad direkt vid ankomsten på grund av hans tidigare högröstade aktiviteter i rationaliströrelsen.

Efter sitt besök hos Sanal tar sig Geetha till Maina och Björn i Malmö och fortsätter måndagen 9de december med ett flyg till Doha, huvudstad i det lilla emiratet Qatar, där hon kommer att spendera ett dygn, innan hon tar nattflyget vidare till Thiruvananthapuram. Hon landar med ett Qatarplan på hemmaplan tidig morgon kl. 03.40 den 11te december

Geetha och jag har sedan drygt 1½ månad på oss tillsammans i Kerala, innan jag reser till Sverige i början av februari och Geetha tillbaka till Myanmar i mitten av samma månad.

Med sex flygningar under lite drygt 6 dygn förestår en hel del resande för Geetha.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Deepu på taket Mainas ögonoperation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


december 2013
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggare gillar detta: