Uppfräschad bergsprängarrestaurang

2014-01-11 at 07:35 2 kommentarer

Besökaren Roger fick igår tillfälle att luncha med mig på bergsprängarrestaurangen intill oss. Den förestås av kocken och ägaren Murugen, som brukar se till att vi får fin service om än det är i en ytterst spartansk miljö.

IMG_0479 Kocken Murugen

Sedan tidigare besök har han förbättrat sitt kök och skaffat ett par bord med några stolar. Dessutom serverar han mycket hygieniskt på speciella matpapper trots att det redan tidigare har varit så rent att ingen av oss har blivit dålig i magen av hans mat.

IMG_0477 I bergsprängarrestaurangen

Maten är som tidigare mycket enkel, men så är priset 3 kr per måltid mycket lågt. Vill man ha en fiskbit därtill går priset upp i 5 kr. Jobbarna klarar sig bra en arbetsdag på den närande vegetariska kosten. Även vi klarar oss bra och vi gör bara något enkelt åt oss på kvällen.IMG_0478 Lunchmaten

Men visst är det fint med lite omväxling ibland då vi går ut.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Sotji – 150 år innan Havsvågornas förförande brus

2 kommentarer Add your own

  • 1. Ingrid Hans  |  2014-01-11 kl. 08:53

    Jättekul att se bilderna. Kan också konstatera att det ju blir ganska lättdiskat. Dricker man ingenting till maten?

    Svara
    • 2. Göran  |  2014-01-11 kl. 10:45

      Jodå, Murugen brukar ställa fram en kanna med vatten som är välkokat i någon slags hälsorot som färgar vattnet rött. Går alldeles utmärkt att dricka ur framsatta muggar

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed



%d bloggare gillar detta: