Flygbiljetten bokad

2014-05-15 at 05:19 Lämna en kommentar

Även i natt hade vi ett par minusgrader. Nu bör det väl ändå vara de sista för den här säsongen, för trots moln börjar i eftermiddag försommarvärmen komma, och vi kan se fram en riktigt varm och skön helg.

Nu under morgonen hörde jag göken bortöver Masesgattu. Den brukar anlända mellan 12te till 18de maj, så ankomsten ligger helt rätt i tiden. Annars är det rödstjärtar och svartvit flugsnappare som såhär i mitten av maj uppehåller sångdominansen kring gården i Almo.

Geetha har nu bokat sin flygbiljett från Myanmar.

Hon kommer att landa på Arlanda lördagen 31 maj klockan 06.50 med ett Thaiplan från Bangkok, efter att hon har gjort en kortare flygning från Yangon till Bangkok med ett plan från Myanmar Airways.

Hon går nu in i slutspurten på sitt världsbanksjobb i Myanmar, och det blir mycket jobb att få alla filmer och rapporter i ordning. Det brukar alltid vara hektiskt under de sista veckorna för att se till, att det inte blir något jobb efterlämnat för att kunna få känna sig fri och ledig efter jobbperioden.

Jag vet hur skönt det brukar vara efter ett avslutat projektjobb att få sätta sig i flygplansfåtöljen, koppla bort rapporter och annan projektverksamheten från sitt huvud och bara uppleva känslan av att helt koppla av.

På Arlanda får hon sätta sig ner och invänta min ankomst från Dalarna under en eller ett par timmar, innan vi drar vidare till strömmingsfest i dagarna två i glada vänners lag i St Annas skärgård.

Det blir något att se fram emot.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Sista-för-säsongen-möten Fäboddagförberedelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggare gillar detta: