Tillbaka hem till gården i Almo

2014-06-05 at 07:57 Lämna en kommentar

Hemresan från Helsingfors i sällskap med Sanal och Geetha gick bra. SJ försenade oss bara en halvtimme, vilket jag tycker är rimligt jämfört med vad det kan bli.

Nu är vi i alla fall tillbaka till ett mulet Almo, men det är ju inte kallt, och efter morgondagen ska det tydligen bli en solig och varm period igen.

Sanal, som ju är Geethas bror och enda syskon, har besökt Siljansnäs tidigare en gång. Det var någon gång i mitten av 1990-talet, då jag var i utlandet och jobbade och varken Geetha eller jag var här. Det blev istället min bror Rune, som fick ta hand om honom under ett par dagar. Det är alltså första gången jag träffar Sanal i Dalarna. Detta trots att han har bott i Helsingfors under de senaste två åren.

Sanal för ett ganska rörligt liv. Under de senaste två åren har han hållit cirka 100 föredrag i 10-15 länder både i Europa och Amerika, och det skrivs ganska mycket om honom. Igår hade BBC-Asia något om honom igen, så det blev ett antal telefonsamtal med uppdateringar av olika fakta. På BBC:s hemsida finns att läsa på hindi http://www.bbc.co.uk/hindi/india/2014/06/140603_miracle_buster_living_in_exile_sn.shtml.

Nu blir vi tillsammans i Siljansnäs under knappt en vecka, innan vi åker ner till Stockholm, där Sanal avviker för att återvända till Helsingfors.

Geetha och jag ser nu fram emot att tillbringa sommaren hemma i Almo. Ingen av oss har någon utlandsresa inplanerad ännu.

För Geetha blir det extra skönt, eftersom hon inte har varit hemma i huset sedan mitten av september ifjol.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kort Helsingforsbesök Nationaldagsfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


juni 2014
M T O T F L S
« Maj   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d bloggare gillar detta: