Släktforskarträff i Leksand

2015-03-23 at 05:12 Lämna en kommentar

För knappt två veckor sedan deltog jag i en gemensam satsning på en publik släktforskarträff i kulturhuset i Leksand med deltagande personal från kulturhuset och folk från föreningen Dalfolks styrelse.

Det blev en samling med tio deltagande personer, fem från Dalfolk, två tjänstemän från kulturhuset och ytterligare tre personer från bygden. Tre personer från bygden låter och är ytterst få människor. Intressset för problematiken kring släktforskning är onekligen inte på höjdpunkt.

De som tycker att de missat ett tillfälle har en chans till genom att komma till kulturhuset torsdagen den 16de april, då det blir ungefär samma upplägg.

Redan ikväll är det däremot en intressant publik samling i Sockenstugan anordnad av Arbetsgruppen för Siljansnäs framtid om bl.a. de högaktuella ämnesområdena fiberkabel för Internet i Siljansnäs, mobila tandläkarkliniken, församlingshemmet, prästgården, hotellet och Buffils-Annas. Det är Jonny Wikström som håller i tåtarna för programmets genomförande.

I morgon är det sedan dags för Almo bys årsmöte i bystygan under Johnny Bondins ordförandeskap, torsdag morgon grötfrukost i prästgården och på fredag har kulturbanken sitt nästa program i Sockenstugan samarbete med Paraden/riksteatern.

Säg sen den som inte tycker att det händer något i Siljansnäs.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Regn och början av blomning Fibernätsinvesteringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggare gillar detta: