Väderstabilisering

2015-10-19 at 03:14 Lämna en kommentar

Det ser ut att bli en ändring på vädret i mitten av den här veckan.

I långtidsprognosen kommer regnen att upphöra, och det kommer att bli soliga dagar under resten av tiden för tiodygnsprognosen. Turistväder med andra ord!

En absolut perfekt tidpunkt att besöka Kerala då höstregnen har gått, hela naturen är oerhört grön och lummig, och man kan riktigt uppleva en behaglig tropisk miljö med 25-gradigt småkyliga mornar, då den känns som bäst.

Vi bör få mera regn i slutet av månaden och några dagar i november innan den riktiga torrperioden sätter in i början av december om vi ska hålla oss till normaliteter. Men hittills har ju inte mycket av normaliteter infunnit sig under det här året.

Själv tycker jag att det är skönt då det regnar varje dag. Jag sitter ju mest inne i huset och skriver, och då känns det mycket behagligt med en svalkande dusch därute.

Uppfarten mot vakthuset

Gamla uppfarten mot vakthuset

Deepu, som går upp och nerför kullen varje dag och ofta två gånger om dan, har nu sett vårt halvblod Kalle i närheten av oss ganska frekvent, och han har vågat sig fram till vakthuset och på berghällen strax intill.

Igår hade vi ett schakalylande där omkring under kvällen, och det måste vara Kalle. Geetha och jag ropade på honom, men han vågar sig inte fram. Geetha tror att det inverkar, att vi nu har en ny valpkull invid stora huset, och att han inte känner sig hemma i den nya situationen. Ja, inte vet jag!

Intressant är det i alla fall att ha Kalle omkring oss.

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Illegala nattjobb Smyrnakungsfiskare i poolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggare gillar detta: