En gästdag på ”Hillen”

2015-12-04 at 02:54 Lämna en kommentar

Det blev lugn dag uppe på Mukkunni Hill.

IMG_1717 Vid stenbrottspoolenVi har ju våra standardaktiviteter som en kortare promenad för att få lite djungelkänsla. För första gången hängde våra två valpar med på den promenaden, och de var fulla av entusiasm inför allt det nya i omgivningarna.

IMG_1718 SimturVi hade även gästpremiär med en simtur i vår stenbrottsdamm, som nu är välfyllt med vatten. Hittills har jag bara simmat där själv. Nu var turen kommen även till våra gäster. Från poolen har vi en 200-meterspromenad i uppförsbacke tillbaka till huset. I den höga luftfuktigheten innebar det ett behov av en dusch till vid hemkomsten.

Även våra tornugglor visade upp sig. Gästerna och ugglorna visade en ömsesidig nyfikenhet. Däremot höll sig aporna frånvarande, och det är lika så gott.

Idag packar våra gäster ihop för att åka ner till Kovalams havsstrand. I morgon är det tänkt, att vi tillsammans ska göra en båttur på Neyyar damm och göra en fem kilometer behändig djungelpromenad i dess Wild Life Sanctuary till en djungelcamp, där kommer att övernatta. Dammen och reservatet ligger ju bara 21 km från Mukkunni Hill, så det tillhör det vilda livet i vår närhet.

Det är en helt ny aktivitet, som varken Geetha eller jag har prövat på tidigare, och som inte tillhör de normala turistattraktionerna i området. Inte ens Rajiv har prövat på detta, och han kommer nog att gå med oss den här gången.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Gäster till Mukkunni Hill Johnny och gänget i Kovalam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


december 2015
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggare gillar detta: