Hänt under vecka 615

2016-04-17 at 07:19 Lämna en kommentar

Våren fortsätter sitt antågande, och vitsipporna har börjat slå ut utanvör vår stuga i Alvik. Det är vackert med den rika blomningen av blå- och vitsippor tillsammans med tibastblommorna.

Mina bloggar under veckan fortsatte att handla om musiker i byn, och jag inledde en kortare serie om förtroendemän i äldre tider. Jag kommer under ytterligare någon dag att fortsätta med de förtroendevalda under senare tid.

IMG_1935Grävningarna för vatten och avlopp fortsätter alldeles utanför gården en bit in på Masesgattu. Det har varit mycket maskinbuller under veckan som gått.

Maina och hennes pojkvän Enver var upp från Stockholm under helgen. Då de är här bor de i stugan i Alvik, men de kommer över hit till Almo för de större måltiderna. Det är bra att Maina ”bor in” stugan, innan vi kommer att ta emot betalande gäster under sommaren.

Geethas turistdag i Kairo blev tyvärr inställd efter viss tumult och tårgas mot demonstranter i stan. Det pyr en oro i staden, men Geetha oroar sig inte för sin säkerhet.

Jag har inte fått några nyheter under veckan från Deepu om vad som händer på Mukkunni Hill, och jag får vänta med information därifrån under en vecka till, tills Geetha är tillbaka från Egypten.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Sexmän i byn Tunnlagskarlar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed%d bloggare gillar detta: