Visningsstatistik

Det är idag den sista dagen i augusti månad, och det är dags för lite mera visningsstatisik. Ja, det var i augusti för nio år sedan jag började blogga. Tiden rinner sanbbt iväg.

Underligt nog fick jag under den månad som gått den högsta visningsfrekvens jag erhållit under dessa nio år med i genomsnitt 170 visningar om dagen.

Det är betydligt mer än under de högsta visningstalen jag fick under ett par enskilda månader i samband med att jag under 2016 bloggade om Almos äldsta historia. Det visade sig vara ett populärt ämnesområde, som jag framledes kommer att få anledning att återkomma till flera gånger om.

Antalet skrivna inlägg under de nio åren har nu kommit upp i 2708. Det är en hel del tankemöda bakom alla dessa inlägg, och det är för mig en helt genuin dagbok. Där finns en källa till kunskap om mig själv med mycket tankar som inte kommer fram i min vanliga dagbok, som jag dagligen fortsatt att skriva parallellt med mitt bloggande.

För att undvika att bloggarna plötsligt skall förfaras har jag digitalt sparat dessa separat, och dessutom skrivit ut dom på papper och satt in i en helt vanlig A4-pärm. Viktigt är emellertid att ha i åtanke, att jag skrivit dessa bloggarna mest för att vara åtkomliga för mig själv men även förhoppningsvis som information för mina efterkommande.

Under tiden delar jag gärna med mig till de som orkar läsa denna självcentrerade information och som lyckas hitta korn av både glädje och kunskap om livet.

Välkommen till fortsatt förhoppningsvis förnöjsam läsning.